BJORN ROOS

Ik geloof dat ik regisseur ben van mijn eigen leven. Graag help ik mensen in te zien dat zij zelf ook die regisseur kunnen zijn. Zodra je doorkrijgt dat je vanuit het hart kan leven, ontstaat er meer vrijheid.

Na mijn loopbaan van 12 jaar bij de Koninklijke Landmacht ben ik op zoek gegaan naar meer spirituele diepgang in mijn leven. Tijdens deze zoektocht bezocht ik kloosters van verschillende geloofsgemeenschappen en kwam ik in aanraking met de natuurreligies, het geloof van mijn voorouders voor zij bekeerd werden tot het Christendom. De zienswijze van deze natuurreligies lieten een grote indruk op mij achter waarna ik zelf middels een oud Keltisch gebruik, het handvasten, ben getrouwd.

Ik wil die ervaring ook met anderen delen, daarom heb ik mijzelf gespecialiserd in het opzetten en begeleiden van ceremonies. Inmiddels heb ik een aantal stelletjes op deze manier mogen trouwen. Voor mij is niets zo mooi als getuige te mogen zijn van de oprechte emotie van een mens. Mijn naam is Bjorn Roos en mijn passie is het begeleiden van ceremonies.

Klik hier onder op de video om nog meer over mij te weten te komen.

Artikel Eindhovens Dagblad 19 juli 2021